Karma is a bitch. I'll Fuck her for breakfast.

Sunday, March 13, 2011

youtube

Viskasin ühe trummeldamisvideo veel youtubesse üles. looks siis Outloudz-I Wanna Meet Bob Dylan. Miks selline lugu?- asi selles, et tahtsin mingit lihtsamat lugu ka teha. Kuna teen neid videosid eelkõige sellepärast et noortekeskusel oleks trummiringis käijatel mingid videonäited ka olemas ees kui mingit lugu tahetakse õppida, siis see lugu sobis oma lihtsusega kenasti. Nali seisneb selles, et kuna oli suhteliselt kiire, siis ei jõudnud ma seda lugu ennem harjutada, ja tegin sisse esimese korraga, sellepärast on ka mitu viga sees :). niiet "lihtsast" loost sai minu jaoks "raske" lugu hetkega.

aga homme hommikul ilmselt teen valmis järgmise loo, ja üritan ka improviseerida rohkem. looks valisin siis sellise asja nagu Chumbawamba-I Get Knocked Down
http://www.youtube.com/watch?v=cGzuw9ErEM0 . Seda nimelt sellepärast, et seal loos on suht tavalised trummid taustaks st. et saab improviseerida veits pluss seal on nii rahulikke kohti kui ka selliseid kus saab mõnuga anda:D et jääge ootele siis ja vaadake mu youtube kanalit ka;)

http://www.youtube.com/user/sehrsant

No comments: