Karma is a bitch. I'll Fuck her for breakfast.

Tuesday, November 10, 2009

ju on 10.11.2009 0:28

nonii. alustuseks vabandan enda klaviatuuri p2rast, kust on salap2rasel kombel kadunud k6ik t2pit2hed.Loodan, et desifreerite j2rgneva teksti iseseisvalt 2ra. niisiis,kylastan enda blogi kah yle pika aja, kuidagi vaikseks on k6ik j22nud nagu n2ha. ega pole aega ka olnud hiljuti t2nu iga n2dalavahetuste kontserditele. Seekord siis olin Monsterc6uqiga P2rnus Punkentsefaliidi plaadiesitluskontserdil. niiv6rd k6va yritus ja sellele eelnev ning j2rgnev p2ev, et ei tahagi midagi kirjutada siia sellest rohkem. Parem lihtsalt niisama meenutada, vanas eas on midagi lastelastele ka r22kida...kui see r22kida kannatab muidugi. Selle jutu otsa soovitan vaid veel yht parimat asja mis viimasel ajal on ilmavalgust n2inud ning selleks on Punkentsefaliidi esikalbum "Haigused farmis" mida saab endale Laseringist ja b2ndimeeste k2est ka soetada. Pole eriline plaatide ostja kuid kuulates seda siis sai ka endale soetatud ja olen v2ga rahul.

Sellel n2dalavahetusel siis Tartusse minek. sama b2nd, sama yritus, teine koht. Eeldatavalt veel hullem kyte laval. Ja paari n2dala p2rast vallutatakse Viljandi. ootan igatahes v2ga.Alguses pisut h2iris, et nii palju esinemisi lyhikese ajaga aga nyyd juba nagu tahtmine minnagi, kuidagi hea ootus sees. Viljandis siis Spermiku koosseisuga kah viimane yritus, peale seda v2ike muutus stiilisiseselt.Ootame-n2eme mis v2lja tuleb.

M6ni m6tleb ehk, et miks luulet ei tule viimasel ajal enam minu sulest. Asi lihtne, inspiratsioonikogumismoment praegu. Arvan et peale neid reise tuleb luulet ka pisut juurde, eks siis ootame. m6tteid veidi isegi kogunenud.

Naljakas oli hommikul, kui uudiseid kuulates sain teada, et eesti on t6usnud euroopas alkoholitarbijate hulgas teisele kohale. Ise olen viimasel ajal suhteliselt tagasihoidlik selle koha pealt ja sellep2rast tundubki naljakas, et selline uudis peale seda n2dalavahetust tuli. Selline tunne, et nagu n2dalavahetuse suurem kogus j2rsku eesti tarbimist t6stnud.Keskmine joodiku tunne tuli peale kyll.
aga jah, praeguseks k6igile head k2silolevat tegevust ning lugemiseni. H2rra ilmub millalgi varsti v2lja j2lle.

No comments: